Tuesday, 14 February 2017

HAJAR JAHANAM MALAYSIA - RAHSIA TAHAN LAMA LELAKI ARAB ( Anti Enjakulasi Pramatang )

 
Gambar hajar jahanam


Sejarah Hajar Jahanam

Mesir acapkali disebut pusat kebudayaan dan peradaban tertua didunia. Dari negara inilah asal usul herba Hajar Jahanam ini ditemui.

Menurut cacatan sejarah dan penelitian dunia di negara Mesir inilah anti enjakulasi pramatang ( Premature Ejaculation @ PE ) ini berasal.

Bahkan Hajar Jahanam ini adalah lagenda purba anti enjakulasi Pramatang @ PE yang sangat terkenal di seluruh dunia terutama di negara arab.

Jika ditilik dari sejarahnya Hajar Jahanam ini hanya digunakan khas untuk Firaun sahaja. Rakyat jelata dilarang keras mengunakanya.

Hajar Jahanam ini adalah rahsia para raja raja zaman dahulu untuk menjadi kuat bersenggama dengan pemaisuri dan ramai gundiknya.

Hajar Jahanam ini diperbuat daripada getah sejenis pokok di Mesir. Ia memiliki khasiat menjadikan zakar tidak terlalu peka terhadap rangsangan semasa senggama bersama pasangan, ini untuk mengelakkan ejakulasi pramatang @ PE.

Hajar dalam bahasa arab bererti "batu" dan Jahanam adalah salah satu dari api neraka . Secara etimologi sendiri Hajar Jahanam bererti sebagai "batu dari neraka" ( istilah arab ). Ini kerana Hajar jahanam ini membuatkan persenggamaan mengambil masa panjang sehingga menyebabkan percintaan pasangan itu terasa dahsyat dan panas membara.Pengenalan Hajar Jahanam

Hajar Jahanam adalah perubahan tradisional Arab dari negara Mesir untuk membantu memulihkan Enjaklasi pramatang atau lebih dikenali pancutan pramatang dan mengembalikan kejantanan lelaki dalam berhubungan dengan pasangan mereka di ranjang.

Fungsi utama Hajar Jahanam ini adalah melambatkan pancutan mani bila berasmara dengan pasangan mereka. Si isteri akan mengalami orgasme berkali kali (multi klimaks) namun si lelaki masih mampu mengawal proses enjaklasi yang lama setelah mengunakan Hajar jahanam.

Banyak masalah perceraian di Malaysia kini disebabkan masalah ejaklasi pramatang. Rata rata isteri tidak mendapat kepuasan nafkah batin dari suami. suami pula ego dan tidak mencari ubat masalah rumah tangga ini. Terjadilah perceraian pada akhirnya.

Kini anda tidak susah payah untuk pergi ke Mesir untuk mendapatkan penawar kebanyakkan lelaki kini. Dengan kemudahan inernet dihujung jari anda boleh dapatkan penawar enjaklasi pramatang tanpa rasa malu. Indentiti anda terrahsia sebab tidak bersemuka dengan penjual. Rahsia anda tetap terjaga.

Kami adalah satu satunya syarikat Malaysia yg terawal membawa masuk Hajar Jahanam terus dari Mesir untuk pasaran tempatan. Harga yang kami beri amat amat murah dan mampu milik.

Ambil langkah bijak untuk merawat masalah ranjang anda dengan secepat mungkin.* semua artikal dlm blog ini dilarang copy n paste tanpa kebenaran.Cara guna :

1. Cara pakai dia kena ambil sedikit air dan gosok di herba hajar jahanam.
2. Kemudian kesan sapuan air di hajar jahannam tadi boleh sapu semula di bahagian kepala zakar.
3. Tunggu 10 atau 15 minit, (lagi lama lagi bagus) supaya dia dapat meresap ke liang-liang zakar untuk melancarkan perjalanan darah dan mengurangkan rasa geli-geli di bahagian kepala zakar.
4. Zakar tadi hendaklah dibasuh semula dengan air sebelum bersetubuh dengan pasangan anda.
5. Insya Allah dengan herba hajar jahanam ini anda akan mendapat kenikmatan yang berterusan kekal.
Ini lah rahsia sebenar kekuatan lelaki Arab. Selamat mencuba.
TESTIMONI

  HARGA

JENIS KETULAN
 HARGA : RM29.00 
 POSTAGE RM7 SM / RM10 SS
JENIS MINYAK
 HARGA : RM30.00
POSLAJU RM8 SM / RM12 SS


BERMINAT ?
SILA WHATSAPP


www.wasap.my/60176889720

SILA CHECK STOCK DAHULU SEBELUM BANK IN DUIT

CARA PEMBAYARANSILA IKUT LANGKAH LANGKAH BERIKUTLangkah 1: Bank-In ke salah satu Akaun dibawah

Akaun MAYBANK:
1551 7101 9627
Nama:
Amirul Hisham Bin Amsar
Akaun CIMB:
7024055801
Nama:

Amirul Hisham Bin Amsar

Akaun BSN:
05102 410000 39351
Nama:
Amirul Hisham Bin Amsar

SELEPAS BANK IN SILA WHATSAPP

1. GAMBAR BANK SLIP
2. NAMA PENERIMA , ALAMAT PENERIMA DAN NO H/P PENERIMA
3. NAMA PRODUK DAN KUANTITI

SAYA HANYA AKAN MENJAWAB WHATSAPP ATAU CALL SELEPAS 12PM SHJ

NOTE: TEMPAHAN SEBELUM 12.00PM KE BAWAH SHJ AKAN DIPOS PADA HARI YG SAMA. IN SHA ALLAH.